dagens sanning.

fyfan vad det är snyggt med brunetter! håll med eller dö.

gott nytt år motherfuckers




Hoppas ni får en fartfylld nyår, själv ska jag jobba hela natta, fucking great! Sen ska jag
ut me jobb och dö, haaaaaarleeeeeeet. Puss på er

money

pengar bränner alltid så jävla hårt i fickan så jag måste alltid spendera dom. har slösat massa pengar idag, så ska livet vara. försvinn pengar försvinn.

workx2000

jag ska jobba på nyår, så jävla underbart,
och nu ska jag sova, work imorgon me.
jag är sliten, så gott som död, goodnite.

en tanke.

har ni tänkt på att.. att ta av sig behån är typ lika skönt som en orgasm. shit

dagens sanning.

jag måste gå ner några kg i vikt.

julkaos

Jag sitter och äter en macka och har hunden tiggande brevid mig, jag är dötrött, somnade vid halv nio igår och gick upp halv nio idag, sovit 12 timmar, så jävla underbart.
Helgen har varit sjuk, riktigt jävla sjuk.  Jättemycket folk på jobbet och när jag o andi delade taxi hem blev han misshandlad av chaffuören eller hur det nu kan tänkas stavas. jävla idiot, äkliga idiot.

Blir så trött, nu ska jag fortsätta att äta min macka och sen dra och jobba. jobbar fan varje dag, lite jobbigt. men kul. ha det underbart

dagens sanning.

igår hade jag min bästa julafton någonsin.

JULDAGEN

Godmorgon godmorgon.
Ligger i min säng nu och myser lite, gick riktigt bra att jobba igår men det var mycket bråk och sånt gillar inte jag, men lite intressant är det allt och kolla på massa fulla mäniskor, en kille blev misshandlad också, dock inte på mitt jobb men lite utanför, sånt är verkligen inte roligt, tyvärr så förtjänade han det.
Ska jobba ikväll igen så ska inte till wallmans ikväll, får sätta upp en kompis på listan istället för mig själv, så snäll är jag. Jobbar som sagt varje dag fram till nyår så det är inte värt att gå ut och festa, sånt ska jag göra när jag har tid och det har jag verklgien inte just nu, ska ta mig en macka o sen dra till båtarna!
Ska på julbord med syrrans familj och hennes vänner och mina riktiga syskon, kommer säkert bli hur nice som helst, jag älskar julmat <3
nu måset ja dra mig vidare. ha en bra jävla juladag.

work

vissa gillar julen för att man är ledig, vissa för det är massa fest och vissa för man får julklappar. Jag gillar julen för att jag ska jobba.

det är julafton och jag börjar jobba om två timmar, slutar 03 och det är så jävla underbart. Vi hörs imorgon.

dagens sanning.

det är julafton och jag bryr mig inte ett skit, det enda jag ser fram emot är att träffa familjen och att äta julmat.
julklappar är överskattat och det enda jag önskat mig är en lampa och presentkort på ikea.

merry x-mazzzzzzzzzz

Hej mina vänner.
Fråga inte ens vad jag gör uppe nu, jag gick och la mig vid nio tiden igår när jag slutat jobba, ska strax sova vidare, min medicin gör att jag vaknar o somnar hur som helst och drömmer sjukt konstiga saker, pratar också riktigt mycket i sömnen, så den som har tråkigt kan ju alltid komma hit och kolla på när jag sover. Godnatt igen och god jul på er . ♥


hade ju inte tackat nej till en utlandsresa nu.. Har iaf en spanienresa att se fram
emot. GODJUL :)

so lets go

kom på att jag ska jobba imorgon så nu blir det nattinatti för mig, självklart är det TPT imorgon , vi ses då!
men glöm fan inte att tänka på mig ikväll mina vänner när ni är ute o dansar.
PUSS

in or out?

Idag har jag jobbat som ett jävla as, ska klappa mig själv på axeln och sen bestämma mig för om jag ska ut och festa eller om jag ska gå och lägga mig i min sköna säng, båda alternativen är sjukt frestande.

vilka problem jag har, tur det inte är värre . ha ha haaaaaaa

dagens sanning.

jag älskar att jobba, jag älskar pengar, jag älskar killar och jag älskar att inte vara ful.

work work work

Jaaaaaaaa, då har man precis tagit en het dusch och börjat göra vid sig lite, snart ska man sticka iväg till jobbet och jag hoppas verkligen att man mår bättre idag än igår, shit alltså, spyr inte ens så mycket när jag är alcoholpåverkad. haa.....

Och då har man jullov, äntligen! Ska försöka jobba så mycket som möjligt nu under jul och nyår, ska jobba på crom julafton, juldagen och nyår så för mig blir det inte så mycket festande, lika bra det kanske för som Andreas sa på jobb så är jag 18 och min lever typ, 26.

Nä ni gott folk, nu ska jag ta min medicin och äta frukost, hoppas på att jag inte mår illa och sen sticka iväg till jobbet och jobba som ALDRIG förr. Kom förbi espresso house så ses vi ;) väla den här gången.


dagens sanning.

jag är kär, förälskad, det pirrar i magen.
lycklig, glad, fri..I love u.....

one two three..

okej, jag har gjort en ny blogg ........ igen! Typ tusende gången men jag blir fan aldrig nöjd, men men. ville bara ha en ny, ibland samlas det för mycket saker o grejer som man inte orkar ha :).

Idag har jag jobbat i tre timmar, spydde som fan under tiden, minst tio gånger, antingen är jag sjuk eller gravid, men jag är sjuk, vinterkräksjukan, helt underbart, ni borde fan testa.
Imorgon är det avslutningsfest på Cantina och jag ska nog dit en sväng, ska jobba först från halv 12 till halv nio så det blir rätt tight med tid men det fixar vi alltid tror jag. Utgång med Sabina iaf.

ja, nu ska jag fortsätta med min blogg, designen är ju skitful! kan någon hjälpa mig eller? Hallå?




PUSS

Välkommen till min nya blogg!