Kvällens outfit Beach Club.

Sitter och tar de lungt hos Bettan medans hon gör vid sig och försöker välja kläder till ikväll, vi ska till Beach Club och sen vidare till Sirocco, känns som denna kvällen kommer bli svinbra då de e fruktansvärt bra väder, lite utomlandsvarning på det. Imorgon blir det jobb, tufft men det kostar att ligga på  topp. Vi ses ikväll.
Ja Bettan körde kaninöronen på mig där..

att säga att hunden inte är människans bästa vän är en lögn..

119.

måndagsklubben.

ja jag ligger i o sover nästan med bettan, hon har däckat o jag har käkat pölse och den lille doggyn bara ligger o sover, ska gå ut med henne en sväng nu tänkte jag, ja klockan e halv 5 o jag börjar jobba om fem timmar på Swea.  Vi har haft de riktigt trevligt ikväll, lite förfest hos Dennis sen stack vi ut vid två tiden, sjukt vilken korvfest det var på swea men jaa de va sköj för kvällennnnn, godnatt o njut av bilderna. Vi ses Ok.
folk var galna, sa till dom att ta in på hotell istället...
Jag, min kära kollega Faj och den fina fina Bettsi.
GOOD NIGhT.

you are the main reason..

sommaren i helsingborg.

'
Helsingborg är underbart på sommaren, synd då man kanske ska lämna den snart :)

"Tänk positivt, snälla tankar gör dig vacker"

hold your head high...

sköna söndag.

Heeeeellllloooooo bloggen.
Sköna söndagen idag har det varit, jag o Bettsi köpte jordgubbar och drog ner till gröningen med Alex och Göran och två andra killar som var trevliga o glada. Sjukt gött väder har det varit och sen blev de lite god mat och film, avslutade denna underbara midsommarhelgen på hampan med Irina o Bettsi.
Lagom trötta och slitna tjejer, nu ska jag sova, klockan e svinmycket. Jobb imorgon och allt
vi ses på kaffehuset, godnatti

facerape delux.

ja jag blev faceraped idag, jag fyller inte år idag, jobbar inte på mcdonalds, bor inte i helsingör, är inte från ängelholm och nej, jag ska inte vara med i the bachelorette, men tack för alla som sagt grattis, ni kan återkomma om en månad igen för då är min riktiga födelsedag. Tacka Bettsi för en facerape DELUX.

enjoy life.

Vilken HELG.
Blivit massor med fest denna helgen, helt otroligt men det har faktiskt varit riktigt trevligt och roligt, träffat lite nya folk här å där å de tycker ju jag e rätt kul, jo men ja. Igår förfestade vi hos Dennis o förfestade fram till kl 3, vi hade så trevligt där & sen blev det Cardan som vanligt, otroligt ovanligt roligt ute igår. Undra varför... hehe

why the fuck?

nu kör vi.

jaaa  vi ses !!!

party like a rockstar.

Hello bloggen. Jag o Bettsi pumpar lite musik och vi ska snart iväg på fest här i stan s en blir de Le Card som vanligt, ja jag ska springa o säga hej till David, heheeeee. Så nu måste jag skynda mig o göra mig klar för Bettan kollar snett på mig, ciao a tutti! Vi ses i kvällennnn

i dont know.

"går och röker samma marlboro och jag minns varenda scen ifrån vår film"

Shoppade en snygg kjol igår på gina, inget jag brukar använda vanligtvis men ibland får man ju göra saker som man aldrig annars gör ;)

Midsummer party.

Hello HBG.
Idag är det lördag skulle jag gissa på, noll koll på dagarna nu när man inte går i skolan längre, rätt skönt är det men har fortfarande den där stressen inom mig att jag måste till skolan. Lär väll bli bättre snart hoppas jag. Igår var det midsommarfest hos Alexander, riktigt go fest måste jag säga, vi gick sedan vidare till Elin där vi dansade som tusan och sen Le Cardinal, som vanligt. :)
kommer fler bilder från Sandys kamera sen ;P pUSSS

yesterday

Godmorgon världen, eller go'dag rättare sagt. Jag och Bettsi är helt utslitna, fruktansvärt men men, idag är det midsommar och en ny dag, ny dag med nya tag. Ligger och lyssnar lite på gyllene tider, får mig att tänka på sommaren :)
Igår hade vi förfest på Grand Hotel och sen stack vi till Bara Vara en sväng, pl madame, cardinal m.m, ja det kanske blev lite för mycket vin men det är sånt som händer då å då, he he. Ikväll ska vi till Cardinal igen men först ska vi på en midsommarfest med grill och potatis.
Jag o Gulli
Var?
Madde Bettan & Elin
Nico Madde Bettan Elin o Gulli
Jag & Nico på Bara Vara

you never know....

mogwai bar

Nu ska jag o Bettan springa ner och möta upp några vänner på mogwai, blir väll en liten matbit därborta antar jag och kasnke ett glas vitt.
Ja vi ses där! Hej

YEs, you.

”The mind asks the questions; the heart has the answers."

en sväng..

till K, sen vet man aldrig vart det bär av, återstår och se! Cardinal ikväll iaf :)

en kväll i juni.

Hello bloggen. Kom nyss hem till Bettsi, hon ligger och sover men jag ligger här och bloggar, nä men hon e vaken, vi snackar lite skit om killar för det är just vad killar är, ja skit. Stack till Mogwai och mötte upp Viktor, glenn o co. Trevlig kväll och det blev en sväng på CromBar när mogwai stängde, vi skulle tura men vi missade båten så vi hade efterfest på okänt ställe, de ni.
Godnatt på er, klockan är snart 20 i 4. Vi hörs och ses imorgon.
K R A M

en sväng på stan

Ja jag o bettsi ska ut på stan en sväng, häls på Sandra och sen kanske det blir en shot shot på mogwai eller något, who know. vi får se, blir iaf lungt, imorgon lär det bli gött med party på cardinal iaf. jaaaa vi ses där .
ja bettan har snygga pattar

friends forever

hampan

nu ska jag ner till hampan och träffa jossy o elin, vi ses!!

”If we don't learn easy lessons, they get harder."

Hejjjj mina vänner.
Var nyss ute en sväng på stan, satt på K&Co en sväng och snackade lite struntprat, sånt man behöver göra ibland. Snart ska jag träffa Elin och Josefine och bara mysa. Snart är det midsommar och det ser jag fram emot, ledig rätt många dagar nu vilket är skönt. Ska försöka dra mig upp till norge på onsdag eller något sånt, så snabbt som möjligt bara.

there are no limits.

that´s being naked..

mac

ja nu ska jag springa och köpa ny macbook, vi ses

jag tittar upp i natten och jag ser dig i en stjärna.

o s l o va

norge nästa vecka va? vi ses.

ss swea.

16 timmars jobb på swea igår, om jag är trött idag? Knappast. Jo jag sov till klockan 14 och sen stack iväg en säng, nu ska jag o bettan dra ut och gå o bränna massa fett. Flyttar snart hem till min kära pappa. Otroligt hur ett liv kan förändras så mycket, så snabbt. jaja, inget dåligt som har något bra med sig.

en sliten dannibella,

il café brutale.

go den

grill och söndagsmys.

Var hemma hos storasyrran idag och grillade hos hennes familj med massa vänner och släkt. Soft va de, bettan hängde med på en kant, barn e så sjukt goa och roliga, massa fantasi och min systerdotter är kär i Eric Saade, dom ska tydligen gifta sig. heh

ja telenor-bettan! hhaha

espresso house visionfest malmö

Vi hade visionfest i malmö och det var riktigt skoj, vi möttes upp på jobb först  på kullagatan och mötte upp resten av espresso house från hbg på knutan, ja vi blev packade o jaaaaaa vi vann tipsrundan som vi hade. Otroligt skoj, längtar redan till nästa år, heh, lite bilder? ja tack varsågod

Sen dog min telefon så blev inte mer bilder, men det var massa dans och kärlek denna kväll.

rock it kullagatan

jag behöver hela dig så jag kan ge dig hela mig.

Enda dagen blir man dumpad, andra dagen utsläng av sin egen morsa.
livet e fantastiskt. love it

uttråkad?

Jag gör ingenting, ska ner till stan och träffa Irina, vi ska dra o träna lite, det behövs, har dock redan gått ner ett kilo, känns helt underbart, nu är jag nästan redo, men det krävs mer, mycket mer.
Imorgon är det den stora Espresso House festen i Malmö, alla E Hus ska dit och festa, nej jag ska inte dricka för jag bantar¨..
Meningen med detta inlägget var alltså att jag skulle skriva att jag hade tråtkigt och läser FELSMS.SE, asså, vilken sida, den e rolig,... pinsam... bra underhållande.

Som tur är så har jag aldrig skickat något speciellt pinsamt felsms, ta i trä, nu kommer jag säkert att göra det bara för att jag skrev så. bra där!

stor hund i litet format.


Jag myser med lilla doggyn, vi e trötta men ska snart ut och burn some FAaaaat!
haj

Tio snabba tips.

1. Planera din mål ordentligt. Börja med frukost, mellanmål, lunch, mellan och middag.
2. Laga mat hemma så vet du vilka råvaror din mat består av.
3. Undvik transfetter – kontrollera innehållsdeklaration på dina matvaror.
4. Sluta med läsk, saft och alkohol. Överhuvudtaget alla drycker med mycket socker.
5. Ät all typ av mat med kolhydrater, proteiner och fett. Lång kolhydrater, nyttiga proteiner och rätt typ av fett.
6. Bra fett finner du i nötter, olivolja, avokados, koksnötter och fisk.
7. Balansera din träning så den passar din livsstil.
8. Rör på dig i din vardag!
9. Ät mycket frukt och grönsaker. Byt ut godiset mot en härlig fruktsallad.
10. Fokusera på framtiden och vart du vill nå då!

Lycka till Helsingborg

student2011

premiär måndagsklubben



På måndag är det premiär, har en biljett kvar som ska utdelas som ger fri entré för dig och en vän.
Vill du ha?

sjung om studentens lyckliga dar.

Jag vet inte vart jag ska börja, först vill jag tacka alla som uppvaktade studenten. Det var helt underbart, magiskt, precis som jag ville ha det. Dagen började med champangefrukost hemma hos Cecilia och sen vidare till stan, vi pumpade sönder högtalarna i klassrummet med studentlåtar, ja, jag skiter i vilket eftersom att vi numera inte ska återvända till Filbornaskolan igen.

Gårdagen känndes overklig, kunde inte fatta vad som hände, vi sprang ner från kärnantrapporna och vi åkte flak, vi va 80 pers på flaket och vi hade DJ och allt möjligt, vi hade så sjukt skoj. jaaaaaaa jag blev lite åksjuk och spydde när jag kom hem efter att ha dansat o hoppat runder på flaket i tre timmar, det gungade faktiskt,... väldigt mycket.

Festen var hemma hos morsan, fan, jag kan inte beskriva hur underbart det var, jobbigt för det vill jag dela med mig av, äe, skit i det, om jag säger att gårdagen var den bästa dagen i mitt liv, förstår ni då? ja det gör ni.








L TO THE O V E

om jag skrattar på rätt ställe fast du inte är så kul.

Här kommer väll en liten bildbomb från veckan kravaller, jaaaa massa fest o gos.

Sirocco




Wallmans Salonger



The Tivoli

IMOROGN SMÄLLER DET!!!!!!!! JAAAAAA

K&CO




-6 KG.

Idag börjar jag med hårdträning och kost igen, jag måste vara i form om en månad. Något händer då! Så från och med nu ( undantag för imorgon då det kommer festas rätt hårt ) så blir det träning varje dag och samma kost som förr. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, skinny girl here I come.

ONE DAY LEFT

två dagar kvar..

till studenten.

Ikväll ses vi på  The TIVOLI!

CIAO

DANNIBELLA.

små saker förgyller vardagen.






STUDENTVECKAN HAR BÖRJAT.

Vi kör på Wallmans ikväll.
Ses där!

Om du vill bli älskad, älska själv.







HAMPAN!

inom kort..

kommer Bettan att gästblogga och berätta om LE Grande Big Brother finalen och efterfesten, ja, jaaa hon va där.

att tänka högt.

Igår var jag på Moniky ?! Monkie? Monk? ja, GAMLA bakom iaf. Det var rätt mycket folk och alla var svinfulla. Vad är det med folk i stan denna helgen? I Lördes när jag gick hem från jobb på natten så var det folk som spydde överallt och folk satt ner på gatan och bara var allmänt konstiga.

Skönt att jag inte var en av dem.

Helg men inte ledigt.

jag skulle nog inte kalla denna helgen händelserik, men ändå på något sätt. Jag har jobbat 6 pass denna helgen, är det okej att vara trött då? Jag tror det.

Solen skiner på oss i Helsingborg, jag tycker det är underbart men kanske lite för varmt. Jag menar, vem tusan vill gå och svettas en hel dag? Inte jag. Köpte en äcklig glass idag på glass fabriken ibland gör man bara fel val, tyvärr.

Kvällen ska kaske bestå av lite grill och mys. Ska hälsa på min kära far sen..

Igår körde jag o Danne en liten AW på hampan, rosé och fisksoup. MUmSSSSSsssssssss

 

kom ihåg...

...What dosen't kill you makes you stronger.

STUDENTKLÄNNING.

photoboooooooost.

Fotograf; Jonas Karlsson Make Up Artist; Lisa Anger Kläder; Massima Designer Outlet. Modell; Daniela Angeloni.





W EE KKE EE N D

Hej!

Jobbade på Swea igår, det var studentfest där. MASSA FOLK! Det var kul. he he. Var hemma runt 5 tiden, nog pigg! 15 timmars jobb och idag är jag inte riktigt mig själv, gick ifrån jobbet med världens kaffigaste skor, ÖrK jag vet.

Ikväll blir det jobb igen, eller ja, om två timmar, det har varit otroligt nice väder idag och jag fattar inte varför det alltid är fint väder när jag jobbar och sen när jag är ledig så är det alltid regn och tråkigt?  jaja.

På fredag tar jag studenten. kom å festa till det vetja.


Jag stylad av Lisa Anger.

PUSS

Min dator har hängt sig otroligt mycket, lovar att jag ska gottgöra med massa bilder så fort jag kan! Lördag kan jag, promise!! PUss o kram på er so long.

PhotoShoot