KOSTA VAD DET COSTA VILL..

And if this is what we’ve got, then what we’ve got is gold.

Ja, jag sitter i skolan och pluggar, designar en hemsida till ett spa, det går mycket bra. Jaaaa, det rimmade. Idag jobbade jag från 05-11 och sen blev det lunch på hamtons med Bettan.
Ska hem direkt efter skolan och ta en dusch för man är inte fresh alla gånger i detta varma vädret. Träffa Irina senare och ta det lungt, kanske en promenad, kanske en fika. Vi får se :)
Ha en underbar dag.
KRAM

 

Det sägs att våren är tiden för förälskelser, men vad är det för fel med resten av året?

Jorden hoppade över våren i år, gick direkt till sommaren, men jag klagar inte. Det är underbart. Om någon vecka åker jag till Spanien. Om jag längtar? JAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. =)








jaaaaaaaaaa, jag åt årets första glass idag, var tvungen att svalka mig för det var
så varmt. Sen blev det lunch på hamtons, tummen upp. Sen jobb. kul? ja faktiskt.

Nu ska jag ner på hampan, ha det riktigt underbart.

KRAM

dannibella

torsdag @ le cardinal.



dallas @ helsing bar









Vägen är målet, livet är nu.



ju mer sand som runnit genom livets timglas, desto klarare ser vi genom det.

Sol, sol, sol, så mycket sol. Jag klagar inte en sekund, fy så underbart väder det är. Vart kom det från liksom? Nyss var det kallt och regnigt och nu är det sommarväder. Jag är nöjd iaf.
Igår jobbade jag och sen var det en snabbis hem och duscha o göra vid sig, grillning med underbart sällskap och sen ner till Cardinal.

Idag har vi käkat frukost och varit nere på beach club, jaaa, det var underbart.







ännu en underbar dag, vi ses på helsing bar ikväll gott folk. K R A M

/ dannibella

du bestämmer.

fy vilken underbar dag.

Att våga är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga är att förlora sig själv


for some ppl the sun never goes down.



solen skiner på oss i Heeeeeeeeelsingborg.

what doesn´t kill you makes you stronger.

Hej mina hjärtan.
Sitter och myser med Josefine på Grand Coffee just nu och skriver ihop en text som ska skickas iväg. Vi har ätit frukost och snackat massa och jag ska springa iväg och jobba om en timme.
Igår var jag ute och joggade, jag har tränigvärk i hela kroppen för jag är inte alls i samma form som jag var för ca ett år sen, men det var otroligt skönt och ska börja träna igen så fort jag har fått tummen ur röven och hämtat mina fina joggingskor, inte okej att springa i sina vanliga.

Ikväll kanske det blir en liten tripp på stan, kanskse mogwai kanske hampan, vi får se. Veckan har varit otroligt bra, och det blir bara bättre.

Ha det bra så länge.
Kram på er.




Vi åt en kär middag på Mogwai i veckan, det var ... jaa det var gott :)

alea iacta est

Jag måste säga att söndagen var en av de bästa dagarna på länge, vaknade upp med underbart sällskap, åt frukost på ett underbart fik, med ännu ett unerbart sällskap. Åkte hem till pappa och grillade och avslutade denna kväll på hampan i helsingborg. ja, det var otroligt fint.

Det jag skulle säga var att jag lunchade med Elin och Josefine igår i stan, jag var ledig igen och det var hur skönt som helst, idag har jag jobbat från 05-11, trött, ja.





ja

en fredag med sabina i norra hamnen.

i fredes skulle jag jobba en sväng men jag och sabina åkte ner till stan en stund innan och satte oss i norra hanmen, det var riktigt mysigt, nästan lite... överdrivet mysigt, sen jobbade jag först på espresso house till kl 22 sen jobbade jag på crom bar till 03, och jaaaaa, jag var trött sen . :)





ja det var jättretevligt.

den som vill göra verklighet av sina drömmar måste vara vaken.

jag hoppas alla där ute går ut i solen idag, det skulle jag gjorde om jag hade haft tiden, på söndag är jag ledig, då ska jag vara ledig och göra ingenting, njuta göra bara det jag vill.
Ha en riktigt bra helg gott folk. Kram på er ♥

våren är här, vi njuter.

nu går vi på lov. helt underbart.
För det första så har jag designat klart hemsidan till aqua peral spa och sabina har gjort klart det andra. Jag börjar jobba om två timmar och slutar inte förän tre inatt, så är det om man har 3 jobb och skola, så ja, visst, det kan vara skönt att ha lite lov men ändå vill jag gå till skolan nästa vecka, konstigt nog är det första gången på två år som jag velat gå till skolan.

 

Som om ingenting har hänt.

..........

om en gång är ingen gång, vad är 0+0+0+0 ?

SUNSHINE SUNSHINE



Snart drar vi till Spanien, bilderna är från Cypern förra året. Ibland behöver man kolla på gamla bilder så man inte glömmer att sommaren verkligen finns, kan ju vara lätt att göra det efter en iskall vinter och storm. ♥

COPENHAGEN

Var och festade i köpenhamn igår. Idag är jag trött och det är tur att jag inte ska jobba idag utan börjar inte förän klockan 23 ikväll. ibland har man det bra.

JAG VILL HA!


den i mitten hade inte varit helt fel faktiskt.

MARIA NILLA.


Fått lite nya saker, luktar underbart.

FASHIONSHOW HELSING BAR.




Otroligt lyckad kväll.

HOLD IT AGAINST ME

Hej mina hjärtan ♥.

Har suttit hela natten och nu efter jobbet en stund och fixat med bloggen, jag orkar inte ha den gamla designen, jag bara tröttnar så lätt hela tiden, så är det med allt, typ, ... bloggar, killar.. jaja. Hoppas detta fungerar bättre iaf för nu ska de bloggas lite.

Imorgon är det onsdag. Soft, ska jobba hela helgen och förhoppningsvis åker jag till sthlm nästa helg.


Venezia.