LE CARDINAL.






Lyckad kväll.se

2011 05 29

Bra helg!  Festat mycket, började i torsdes då vi hade bal, sjukt roligt hade jag på balen måste jag säga, valsen var ju höjdpunkten på hela kvällen, maten var helt ok, sällskapet vid bordet var trevliga, nä jag skulle inte vilja klaga på något.
Mötte upp Josefine i stan vid 4 tiden sen kom pappa och co ner också, tog lite bilder och  sen gick vi till OZ emellan och drack lite skumpa, ovanligt .. jaaaa! ...  Fick därefter skjuts upp till sundspärlan.







LUNCH JOBB FEST

Idag är en bra dag.
Började dagen i sängen, så klart. Gick  upp o träffade upp bettan och vi gick till O´learys och käkade lunch, svingott men hade inte så mycket tid på oss för jag skulle gå och jobba, maten tog ju lite tid..
Jobbat som tusan och har säkert gjort mer än hundra latte idag, härligt.

Nu sitter jag hemma hos Bettan och dricker, vi ska ut på stan och röja. Tänkte Cardan och tempel och Mogwai och kanske Zoobar. Ja , vi ses ute i dimman mina kära. Ha en underbar afton för det ska jag ha!

MASSIMA NIGHT.

Underbar kväll!

BAL OUTFIT.

Lite gott till kvällen, fantastisk bal som avslutades på Cardinal i hbg med Bettsan ;)

balen

Fruktansvärt mycket jobb i helgen, därför min uppdate inte är jättebra ! MEN, ni ska få se bilder från balen imorgon, promise! vi hörs och ha en underbar helg. PUSS

massima.

Gott folk! Ikväll är det ett litet event i tjejbutiken på Massima. Vi ses där hoppas jag, goa o glada som vanligt! psst... köpte en balklänning idag. Imorgon är det bal och då ska ni få se massvis med bilder.

Njut av dagen och ha en underbar afton. ciao

Aliena nobis, nostra plus aliis placent.




lite smygbilder :) Vi hörs snart!

tjejkväll massima.

Mysig måndag igår, var o jobbade lite på swea. Gick helt okej alltså. Ska dit snart igen.. heh :) Imorgon är det onsdag och i övermorgon är det torsdag, vilket innebär balen. Smart som man är så har jag inte bestämt mig ännu... Antingen eller, antagligen om det fortfarande går att köpa biljetter. Väntar på svar men ser inte ljust ut. äe, det löser sig! :)

På onsdag är det tjejkväll i tjejbutiken på Massima, jag & några andra tjejer ska gå runt och mingla med deras nya kläder, börjar 18 har jag för mig, missa oss inte!


Förra visningen på HelsingBar för Massima.

Adversus solem ne loquitor.

.

Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for.

Hej mina kära vänner!

Otroligt mycket jobb denna helgen, har både varit jobbigt och roligt! Tufft att ha tre pass på en fredag och två på lördag, därför är det perfekt att vara ledig på söndagar. Idag vaknade jag vid 12 och det blev en te med sällskap på etolié, otroligt mysig söndag. Vi fick för oss att dra till DK så det gjorde vi, dock började det spö-regna när vi väl var framme, lyckat? inte riktigt.

Imorgon ska jag iväg och jobba på Swea, lite upplärning. Ska bli rätt så intressant men först är det en heldag i skolan. Nu ska jag in i duschen o sen mysa resten av söndagen. Hoppas ni gör detsamma. :)





:)

ni borde njuta..

...av det fina vädret! Jag själv har jobbat hela dagen när det varit fint, först sov jag alldedes för länge och sen när jag slutade jobba så hade det blivit lite småkallt. Bettan kom ner till EH när jag slutade jobba så gick vi en supermysig promenad nere vid gröningen och hamnen, riktigt skönt då vi haft en del att göra idag ändå, igår var dock värst, trodde aldrig de skulle ta slut ju...... :)

Imorgon är man ledig och det ska bli så underbart, ska ta en lång promenad och bara mysa! Gud vad skönt...men först blir det ett pass på crom bar. Kul? Ja kanske. :)





musik.

dream today.

det blev en lunch på hamtons...


..med telenor-bettan!

Bal eller inte bal? Det är frågan..

Var och provade klänning idag med Sandra. Vet ej om jag ska gå på balen eller inte, förut hade jag bestämt mig för att inte gå men nu är jag tveksam. Hittade en jättefin klänning på Viva Nilla idag som jag la undan, har ingen aning om vad jag vill :) Vi får se imorgon.. Här är en bild på klänningen iaf ;

den som vill nå sina drömmar måste vara vaken.

FIKA OCH MINIGOLF!

Hej mina vänner.

Mysig dag idag, började med skolan en sväng och hade bild, bästa lektionen på veckan. Efter det mötte jag upp ett par vänner i stan och stack och spelade minigolf, nä, jag spelade inte för jag är för dålig så jag räknade poäng istället.
Blev en mysig fika på K&co sen, trevlig att träffa Betty som hade varit i stockholm. Trevlig tjej det där. Ska jag vara ärlig så ska jag faktiskt iväg igen och spela minigolf, eller räkna poäng, kalla det vad ni vill :)

Snart är det helg och det blir massa jobb, både Espresso House och Crom bar. Kom förbi och säg hej så blir jag en glad tjej.






Ni är underbara, ni ska jag springa iväg igen! Ha en fantatiskt afton. ♥

linslus.


tävling



Vill du vara med och tävla om biljetter till Shan atci LOL tour i Helsingborg?
 Det enda du behöver göra är att ta en bild på dig + en vän och maila in till [email protected] .

en bild på Shan Atci

Mer info om Succé turnén finns på nöjesytt facebook sida. Lycka till!

 

en bild säger mer än tusen ord.


costa brava 2011

Äntligen hemma från Costa brava. Veckan har varit bra, vädret har varit fint och det har varit  fest, men som jag tidigare skrev så fick jag solallergi (har aldrig hänt förut) så hela mitt ansikte svullnade upp och jag såg inte klok ut, så nä, för mig blev det inte jättemycket festande men jag hade det otroligt mysigt och trevligt ändå.

Jag kan väll säga att Costa var inte riktigt som jag hade tänkt. Resan var galen. Första natten var roligast, sista var mindre rolig, det regnade och alla var riktigt slitna. Men denna resan kommer medföra bra minnen♥










 
Lite bilder till er, kommer fler senare.
Nu blir det vila en liten stund.

jag saknar helsingborg.

ja det ska bli underbart att komma hem till ett stadat sverige. och att kunna blogga pa normal niva.
Jag saknar helsingborg<3

sista dagen i costa brava.

ja, sa sant som det ar sagt, idag ar sista dagen i costa, vi aker inatt 05;45. Ska faktiskt bli riktigt skont att komma hem igen, normal mat, somn m.m.
Igar var vi pa tropic, det var riktigt coolt. Bilder kommer imogonkvall.

Sa lange far ni ha det super.

dallas.


































Ja jag och bettan var`pa dallas pa helsing forra manaden, hittade bilden pa nojesnytt nu <3

tre dagar kvar i costa.

hej mina fina!

sitter just nu pa hotellet i Costa brava, alla ar ute och festar men jag ar hemma inatt. Mitt ansikte har svullnat sa mycket att jag vill faktiskt inte ga ut, ska till lakaren sa fort jag vaknat imorgon.
Vadret ar fortfarande kanon, ni skulle varit har!

Nagra saker jag lart mig nar jag varit har ar;

Sverige ar valdigt fint och rent.
Sverige har jattebra mat och service.
Man ska aldrig ga ensam, inte pa natten och inte heller pa dagen.
Spaniorer lurar alla.
Jag behover karlek, riktig mat, traning och jobb.

och sen har jag insett att jag saknar alla dar hemma! Kram pa er.

ska lagga mig.



det ar costa, costa fucking brava.

Hej fina helsingborg!
Det ar lite svart att blogga har ifran, jag skrev varldens inlagg och sen gick det inte att ladda upp. Konstiga spanien. Jag har iaf brant sonder hela mig, mitt ansikte ar svullet som aldrig fott. Kanns sadar. Men vadret ar fantastiskt och vi har nite haft regn en enda dag som det egentligen skulle vara.

Forsta utekvallen var sjukaste jag varit med om, bilder kommer nar jag e hemma da de inte finns wifi har pa hotellet utan bara betaldatorer. jaja, det funkar ocksa.. eller itne :) hehe.

Jag har legat inne pa rummet hela morgonen for solen ar inte min basta van for tillfallet. After sun och vatten ar sa mycket battre.

Ska forsoka hitta ett fik med wifi snart so kanske vi far se lite bilder o annat smatt o gott. Ha det riktigt underbart i solen dar hemma i helsingborg sa lange sa ses vi snart igen.

Manga kramar fran soliga Costa Brava.

costa

ja jag e bakis i costa brava.

jag och bettan var och fikade på K&CO.


"Hallå bloggen"

Ja, det blev en fika i solen med Telenor-Bettan.

fast först en lunch på petters.

lugnet före stormen.

Så sant som sagt, jag ligger i sängen med datorn just nu och bara tar det lungt. Har packat lite men känns som jag kommer glömma något, det lyckas jag alltid med. Ska iaf iväg till Maxi snart å hadla lite käk tänkte jag. Ja, iaf, vi ska ha personalfest nu ikväll kllockan 8 och det kommer bli riktigt skoj, tänk att bara dra från festen sen och någon frågar " varför ska du gå? var ska du? " o jag svarar " äee, jag ska bara till spanien, HA DET" .


Haft en underbar start på dagen, nu ska jag dra mig från datorn och fixa det sista.
Bettan vill dricka kaffe, hinner man de tro? Jaaaaa, det gör man.

VI HÖRS

frulle.


ja jag drack en verve till frukost igår.

one day left

Min dag ser " rolig " ut. Skola 8-16, jobb på eh från 16-22, jobb på crom bar 23-03. Ja sen ska jag hem och sova och sen hem o packa och tvätta hela dagen imorgon.
Firmafest imorgon och på natten drar vi vidare till costa brava. Nä, jag klagar inte.
Vi hörs imorgon

citat

en härlig dag i malmö stad.

Hej hjärtisar.
Igår åkte jag till malmö, var först i skolan och sen åkte jag ner till stan och lunchade. Tog tåget till malmö vid tio över två. Skulle på jobbintervju på tele 2 och ja, jaaaaa jag fick jobbet. Vill jobba lite deltid där så det fick jag eftersom jag inte har hur mycket timmar som helst på EH numera, men jag vill ändå kombinera det med Eh och crom bar.
Träffade upp Cecilia i malmö sen och åt lite lunch och shoppade lite, tog en fika och bara strosade runder på stan, underbart skönt att bara komma bort för en stund. Lördagnatt åker jag till costa. Ska bli kul, ja, men det ska regna hela veckan tydligen. Vi får göra det bästa av situtationen.


 


köpt nya converse. mmmmmmm :)

inspiro


fulsnygg modell.

den som ...

”Clear thinkers try to find the causes, while the average look for escapes from effects.”

Ja jag är rätt sugen på denna klänningen, eller jag var, förra veckan när det var svinvarmt ute. Nu är det kallt och grått men solen kommer snart igen hoppas jag. På lördagnatt åker jag till spanien och det kommer bli hur härligt som helst. ja okej, jag ska vara ärlig och säga att det ska regna när vi åker dit, men jag vet att väderprognosen kommer ändras när vi kommer ner där.

I vilket fall som så sitter jag just nu nere på eh på kullagatan och försöker få ihop mitt muntliga nationella, det går sådär. Men men.. jaaa det kommer gå bra :)

ja

Hej gott folk.
Ja jag vet att jag varit dålig på att uptadera i helgen, men vet ni vad? Jag har jobbat. Så mer intressant var inte denna helgen, eller jo, lite faktiskt. I söndes var jag på barnkalas och sen var vi på olympia och kollade fotbollen.
nu ska jag rusa
lunch på hamtons.
ha det underbart


Olivia och pappa♥