normal kille?!



Alltså denna killen har stalkat mig hela dagen, skickat mail vart femte minut och jag har inte
ens svarat på ETT. tönt, skickat minst 30 mail utan krydd. Ville bara säga det, sleep tight.

för jag tar snart stuenten!

FREE

imorgon är jag ledig, då ska jag ta mig tid till att skriva en lista med saker jag ska göra i mitt liv, typ nu, snart, innan det är försent.

jobb.

hej jag heter daniela angeloni och jag jobbar varje dag. jag gillar pengar och jag gillar dessutom att träffa så jävla mycket folk varje dag, vissa folk är otrevliga och har inget bra liv medans andra är hur underbara som helst som man lärt känna, det är det bästa med mitt jobb, gästerna.

life

nu i efterhand e jag otroligt glad att jag gjort de misstad jag gjort, gjort de bra saker jag gjort och allt annat bra och dåligt, för nu känner jag att jag älskar mig själv. fan, känns konstigt att säga det men jag vet var jag står. jag vet vem jag är och det har jag aldrig kunnat säga innan, livet e underbart och jag njuter varje dag att jag är jag.
det är underbart.

jagfån4

köpt ny telefon, kännde att de var bäst då jag tappade den andra i golvet o skärmen sprack. nog kul.


den e sjukt mkt bättre än 3gan iaf.

WORK IT.

Jappp men tjena,
jag bara jobbar o jobbar o jobbar så jag tror jag dör snart. Men iaf, min dator har inte varit så jättebra på sista tiden heller. I Helgen var de massa jobb men jag o Irena stack ut efter jobb när vi slutade vilket vill säga kl 3 på natten o de var jävligt trevligt faktiskt, vi blev lite fulla sen stack jag hem o somnade med min kebab. hah..öhhh........
Inte så jättelångt kvar till costa brava faktiskt, tre månader och dom kommer gå sjukt snabbt men men. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag ner till stan o snacka med min chef o sen gå å äta middag o sen dra till jobbet. fint ska de va, längtar till nästa löning, kommer nog va dålig, not. hueheue.


talk to my hand becuase my face do not listen.

asså, varför har folk så mycket problem i livet? Fan , jag menar, om någon har problem med någon annan eller så, varför går personen inte direkt till den då å talar om det istället för att snacka skit? För skitsnack gör det bara värre i längden.. om ni fattar.

har en sjukt konstig känsla inombords, känns som att något kommer hända, eller äe, skitsamma, godnatt på er.

ojsan

oj vilken överaskning, glömde bort att jag hade  en blogg. jaja, tjena läget på er? Bra antar jag. Jag mår typ bra, mår bra fast ändå dåligt, men mest bra, för att jag har det bra och att jag har världens bästa pappa♥



Jag och pappa på Hotel Arena i Amsterdam.

fRIDaY

moget att vara så jävla förkyld som jag är idag, spydde igår och mår så konstigt. Men idag är det fredag och jag ska träffa Jennifer när jag slutat, tror vi ska ner till stan o käka lite o sen ska jag hem och vila, har inte sovit ett skit på hela natten då jag legat o hostat som fan istället, stackars jennifer som inte kunde sova för att jag hostat. sorry gumman.
Blir jobb inatt iaf, och imorgon på dagen och imorgon natt och på söndag på dagen. hej o välkommen till mitt kära liv.
hehe

hajhaj

Jag är så opigg idag, PALLA :)))))))))))))) Jag o Jennifer flytta ihop igår, ska bo där ett tag, skönt ju. Men iaf....nu sitter jag i skolan o ruttnar, har rast i en timme o sen svenska tror jag. intressant.

Idag ska vi till ikea o shoppa lite, sen åka hem till morsan o hämta min blomma, den måste ju ha vatten för annars dör den och det vill jag inte.

en annan sak som är dåligt är att min dator har crashat, skoj som fan ju eftersom att mitt projektarbete ligger på den datorn, jag har alltid sån tur med ALLT här i livet,, men fuck it.

Nu ska jag gå till cafeét .

Ciao

ajjjjjjjjjjjj

asså förlåt om jag inte bloggat men jag har så ont att jag måste in på aktuen o jag kan inte åka till akuten för tillfället. nu ska jag sova o sen får jag se hur allt känns imorgon, detta är iaf inte kul. kill meeeeeeeeeeeeeeee



malmö imorgn, godnatti

ett tips.



sådär, hoppas ni kan sova bättre om nätterna nu . hihihihihi fnizzZ