this is , this is what im made of

Har det så jävla gott o underbart här jag e, fint väder som tusan! trodde jag skulle sakna hbg mer än vad jag gör men de enda jag saknar är mina goa vänner. Resan o allt gick svinbra, var lite nervös för de e första gången jag bara drar sådär utomland en längre tid ensam, men de går kanon redan ;)

I'l café brutale.. lunch

hela gänget nästan...ja, alex stog BAKOM kameran!
Lunch på il café brutale.
Lasangeeeeeeeee <3 Smakade hemlagat

hjärtat sitter utanpå slår inte som det brukar slå.

Hello älskade blogg.
Sitter just nu på flygplatsen i köpenhamn, lite nervöst är det faktiskt att åka bort från hbg där man aldrig varit och inte känner en kotte, men det ska bli gotte att komma bort som sagt, tusan att jag redan saknar mina fina vänner. Jag fyller ju år på måndag så jag får nog ta o dricka lite själv där borta, nääeee skämt o sido, får väll ragga upp ett coolt gäng som gillar att hänga, hhöhöh.
Om ni någon gång skulle undra något, typ hur det är med mig, om det är varmt väder, hur det går på jobbet med mera, så ring maj, eller kanske skriv en liten komentar så jag blir gla'!
alla som vill säga grattis kan skicka en kram på fejjan, nej jag fyllde inte år för en månad sen, det var Betsy som facerapea mej. skoj? nä.
Nu ska jag gå på planet, vi ses i höst mina vänner, men bloggen kommer alltid vara med mig, och er :) ha de gott so looong.

goodbye helsingborg.

Känns skitkonstigt att jag ska åka snart, bara lämna allt, men det ska också bli skönt på ett sätt att komma ifrån helsingborg, visst kommer man sakna vissa speciella personer♥, men är de så speciella som man tror så finns de där när man är hemma igen. All kärlek till er.
Igår lagade Zurka jättegod mat till oss och sen stack vi till Cardinal sista kvällen för mig denna sommaren, jag tackade också för en otroligt bra sommar.
Nu blir det en hejdå frukost med finaste vännerna. hörs sen <3

your dreams will come true.

natti♥

sista tisdagsklubben för mig.

FANTASTISK KVÄLL MED GÄNGET! Hähähhihi nu e de för fint väder för att sitta  vid datorn, hörs ikväll ;)

Om du vill bli älskad, älska själv.

Lugn kväll med Betsy och Alex, vi skulle egentligen till måndagsklubben men blev inte så, Alex lagade god middag och sen kom Jenna Jörk börbi, ja de har de gott som fan, nu ska vi kolla vidare å sen ska jag gå å lägga mig för jag ska upp tidigt och jobba på väla imorgon :) Vi ses o hörs mina vänner, CiAo BelLa

witing is the hardest part.

Att uppleva den eviga kärleken tar inte lång tid

Hejjjjjjjjjjjjjjjj blogggeeeen!
Idag har jag jobbat på väla, löning, ja mycket folk. Nu ska jag snart iväg på en födelsedagsfest o Norra hamnen, ja de ska  bli trevligare än trevligast. höhöh.. så mm nu ska jag springa hem o duscha o göra ve mig, ha de fantastiskt bra ;) heh.
Helsingborg kan vara fint, jag tycker solen borde skina lite oftare :)
Eller vad säger ni? Blir det swea för er ikväll?

helg

och så var helgen slut. Ja men jo, jag slutade jobba för ett tag sen och sitter hos Mr Zurka och chillar med Jenna,Bettsy o co. Mys söndag skulle jag kalla det. Igår var vi på inflyttningsfest hos Polisen sen stack vi ner till stan vid 3 tiden ;) Blev Cardinal som vanligt och de va rätt gött, avslutade kvällen på bästa sätt.
På fredag drar jag till okänt ställe ;) Vi ses möjligtvis i höst någon gång. hihi ;) Men jag ska hålla bloggen på update så mycket jag kan, promise :)
Nu ska jag börja njuta av min semester, började egentligen för en vecka sen men jag har jobbat ändå, cash ni vet. ja de kan vara bra att ha ibland. Vi hörs imorgon mina fina. Ha en go söndagskväll! För det ska jag ;)  CIAO

Matlagning @ Zurka

Snyggaste i stan

Godaste i stan

gladaste i stan
Ja vi lagade mat hos världens bästa Zurka! Nu ska jag in i duscha o ha de gott.
Vi ses

förfest @ Alex Zurka





Vi e bäst!

viva la fiesta!

Han ska döööö, han spruta ner bettsy med en skumpaflaska, såg fan ut som en vattenslang, dessutom kastade han en fanta på henne, snäll kille, nää! tänkte väll de
Hallå Efterfest!

Posade utanför EH tidigt som tusan på morgonen ;)

Hela gänget käkade frukost på EHHHH!

orkade bara en tugga, diet hej

BETTSY !

cITYWOOK

Jag o Jenna var o lucnhade på CIyWook, gott faktiskt men de var bättre förr, dom måste ha ändrat kock eller ägare på det stället. Nu får vi hitta ett nytt favvoställe ;)

le card ikväll.


Nu ska man snart på förfest hos Mr X, senare Le Cardinal.
Vi ses i dimman , eller inte ;) jooo

what comes around comes back around.


work work

Ja min telefon är fantastisk bra på att vara seg med att överföra bilder, jag tänkte lägga upp massor från helgen eftersom vi hade så sjukt skoj! MEN, nu får ni tydligen vänta lite längre förän ni ser bilderna ;) Typ ikväll, jag var tvungen att hoppa in o jobba idag, såå vi hörs ikväll isället mina hjärtisar.
KRAM

if you love..

"Infinite love is the only truth – everything else is illusion"

Hello Goodbye

Jag och Jenna kollar film, nej vi är inte ute idag för en gångs skull! Bettsi skulle komma hit med oss men hon sooooov som en stock efter jobbet, borde jag med göra då jag ska jobba hela helgen och sen har jag tre veckors semester, kanske drar från sverige då och inte kommer tillbaka, iaf inte på två månader, vi får se  ;) Avslöjar iaf inte än vart det bär av isf. De kanske ni får lista ut lite fram i tiden, hihi ;)
Jag e nästan där!

intala dig själv att du är bra.

worki'n

Nu ska jag dra in i duschen o sen springa ner till EH och göra latte för kvälleen.
Ikväll blir det megalungt med mys, vi hörs o ses mina fina.
KYSS

pepes bodega

Peppes var galet, vi kom dit vid halv 12 tiden i onsdes och då hade jag ändå varit där dagen innan, det var fruktansvärt mycket folk, jag fick panik, höll på att svimma så fick sätta mig ner på golvet på loftet, jo nog trevligt, jag mådde bättre efter några glas vatten och sen drog vi vidare till Sand, där va de fantastiskt, det var en galen kväll och även om vi stog på listen till peppes så var nog den kön tretio meter lång men ja, jaaa vi smög oss förbi hehe, det får man faktiskt göra om man är tjej, det är OK. nu.. lite bilder!
Hamnkrogen Båstad
Restaurang Sand
Pepes Bodega
PePs
Sand
LE CaRDinal
Pepes
Ja på toaletten
Loft
Sand
fest
JA Bettsi var lycklig den kvällen, hehe

tennisveckan

Nu drar vi till Båstad igen, ses där ikväll! Bilder kommer imorgon ;) chek it out. love

Kärleken är...

every teardrop is a waterfall.

disco

Efter en galen vecka med måndag-lördagsklubben och allt vad det heter så är man ganska sliten, så nu ska jag ha uppehåll med allt vad alcohol och fest innebär, så nu blir det en lugn och fin Dannibella. Igår jobbade jag fram till klockan 19 sen gick jag till Ica och handlade mat så jag o Bettsi fick lite engergi men vi somnade vid halv nio och jag har sovit fram tills nu, vi brukar köra en sån dag i veckan, kan vara ganska nödvändigt. Nu ska ni få se en bildbomb från veckans goa händelser, taKe ONE, action!
Förfest hos SnyggeZurka
Moi, bettsi och Jenna
Ja de sa paaang BOM
Alex e poppis bland tjejerna
Maria och Bettsi
Jag o Zurka var laddade för kvälleeen!
En sväng till Madame där Gulli och Birgitta Befann sig
Zurki con Maria!
Hallå BC

det e lördag för kvälleeeen

Ikväll blir det en fantastisk kväll på fantastiska Le Cardinal♥

Don´t make me bring you back to the start, you can run but you won´t come far

Solen ser varm ut med den kanske inte är det på vintern.



never ever...

bildbomb.

veronica maggio

Ikväll blir det att dra sig ner till Sofiero och lyssna på Veronicas röst hela kvällen.
Rosé + gott sällskap + musik + sommar = Kärlek!

ångestatack.

Sommar i sverige

Hello bloggen!
Igår blev det Swea en sväng, mådde inte så jättebra men ja, det blev så! Träffade Paul och Wille på Docken en sväng sen var det bara att springa hem och ta en dusch så man blev snygg o fräsch igen. Bettsi och jag gick ner till stan och mötte några goa killar nere på hampan, mogwai och sen blev det docken...sen swea, nej man ska inte vara full på Swea för där går man bara dit och pratar med alla man känner, det är ett sånt ställe.
Gröningen blev det när vi vaknade, har bränt mig på ryggen smart som man är, nu måste jag springa in i duschen o sen äta mat så man inte blir rund om fötterna ikväll, ja det kan ju hända ibland. Vi ses i den dimmiga dimman.
Hallå Bettsi
Sugen?
Glass på gröningen, lite gott var de, tyckte hunden också :)
SHOT SHOT
Bettsi ville fan inte vara med på bild, konstig tjej den kvällen!
Baltzar gjorde shots till oss på Moggee
hamed o någon kille man känner igen

everyone seems normal until you get to know them.

dagen efter kvällen före

Hallå bloggen :)
Då har vi gårdagen som vi minns den, alltså genom min iphone. Vi gjorde oss i ordning, jag, Bettsi och Maria hemma hos Bettan i hennes nya lya på Tågaborg, vi var en aning försenade men vid tio tiden drog vi ner på den riktiga förfesten hemma hos Zurkan där partypinglorna Jenna och Sandra väntade. Vi fick en fantastiskt god välkommstdrink av Zurkis vilket bara var början ;). Senare kom det lite mer killkompisar till Zurkis och innan vi drog ner till stan vad det total kaos haha ;)
Zurkis & Bettis doing a partypose
Svarta änkan fick också vara med på festen för kvälleeeeen
Me and snygge Zurkis
Zurkis, Göran de tre muskutörerna från Lund.
Alex höll tal som vanligt, skål!
Vi gick förbi Mogwai som vi alltid brukar fiska på men klimatet var ganska fuktigt och trångt så vi gick vidare till Madame Moustache efter Madame avslutade vi den långa kvällen på den fanstastiska nattklubben Le Cardinal.
Jag och Maria Inne på Madame.
Nico & Nicos vän.
Patrik, Maria & Dannibella
Det var högtryck på Cardan, här är Carro och snygg Startender från Utposten ;)
Christian Bir var DJ för kvälleeen
Telenor-kompaniet utanför DrugStore tid; okänd. Henrik Svengard Aka Henkelicious and Bettilicious!
Ja fantastisk trevlig och bästa lördagen i Helsingborg, detta är bara början av en fantiskt sommar ;)
Vi ses i dimman mina vänner ;) haj

Fall in love

Nöjesnytt releasefest @ Beach Club.

Igår jobbade jag hela dagen men sen var det bara att byta om och bättra på sminket och springa iväg till Nöjesnytt releasefest som ägde rum på Beach Club igår. Otroligt trevligt sällskap och god mat, bra musik och tyvärr lite sämre väder men det blir vad man gör det till, vi mellan landade inne på Lagmarks ett gott gäng där vi drack vin och snacka skit sen vidare till Bara Vara, PL13 och sen kebabking, hem o däcka hos Bettan och nu ska jag snart iväg och jobba igen, blir kalas hos min morfar ikväll,  cya laaaaater.
William från helsingborgmeny.se och Paul från Lagmarks.
Några trevliga tjejer som miglade ruder på festen.
Självklart en bild på självaste mig och Bettan.
Maten kom från Lagsmarks och var otroligt jättegod.
Mellanlandade på Lagmarks.
Mingel och dans och jättetrevligt, what a night. Hej på er

premiär onsdagsklubben @ sirocco.

Hello Bloggen.
I onsdes var det premiär för onsdagsklubben på Sirocco o självklart skulle vi dit, jag, Sandra, Bettan och Jenna hade bokat bord på Beach Club så vi stack dit vid nio tiden och stannade kvar tills dom stängde halv 1, vidare till Sirocco där vi dansade hela natten, otroligt roligt kväll. :) Här kommer lite bilder, enjoy.
Jodå Bettan gillar att slå