aj

Har ont i brösten, undra varför, dom kanske växer? Isåfall så e de värt de.

gooooooood nite

jahappppppppp!! då har man preciiiiiiis kommit hem o jag ligger i sängen o äter macdonaldwes. föööööööfan va ja e trött. måste sova typ NU!!!!!!! ska till malmö med min kära emmy som fyller år idag , aw gud va ja saknar denna kära donnan! nä .. godnatt på er mina fina läsare, jag e fan glad att de e fler o fler som läser hela tiden. ni e fan bäst.

lev livet o ha det riktigt underbart. puss o bouna notte tutti♥


en vän är alltid en vän♥

long time ago.






Gamla goa tider

IMORGON ÄR DET FREDAG.

kan nog inte säga att det är skönt att det är fredag, snarare roligare. Imorgon ska jag till malmö med Emmi en sväng och göra en hemlig sak hihi. Sen på kvällen blir de lite fest för emmi fyller 19. Blir antagligen tempel en sväng, inte allt för länge då jag ska jobba tidigt lördag o söndag..

jag måste få skriva ut lite, jag trodde jag kände en viss person bättre än jag gjorde, när man får reda på  massa saker som personen sagt, tyckt och tänkt så tyvärr, nää, jag blir fan inte ledsen! Mest irriterad och kanske en liten lugn känsla genom kroppen, för jag orkar inte med detta längre, hur lätt på en skala 1-10 är det att lämna en person som man älskar? skitsamma, man e jävligt stark så för mig blir de nog bara en 2a på den fronten, hell yeah.

Ikväll ska jag ner till lila helvetet en sväng med Josefine, ta något o dricka o bara mysa o snacka massa skit, träffar inte josefine så ofta så det ska bli grymt trevligt. Har även skrivit på min bok idag, skriver ju en bok om mitt lilla skitliv, den som vill köpa den kan skriva en fet komentar i detta inlägget. hajhajjjjjj


Har en fläta idag, sexy!

kan ingen svalka mig+?!+!?!?1++1

idag är nog första gången jag blev glad över att få ett brev från tandläkaren, jag hatar tandläkaren, faktiskt.
dagen har varit skit bra♥ Nu ska jag snart ner till stan o träffa Bäck o Totto.

nuuuuuuu måste jag springa till bussen. hajhajjjjjj


Ska snart bleka tänderna igen, det måste man göra med gämna mellanrum så att man e snygg
hehe ;)))))))))

puss  på er

TAKE OVER CONTROL

hajhaj

idag har jag shoppat. as najzzzzzzzzzzz . malmö på fredag och de e rätt coolt. haj po daj


loOoooooooooooVEeeeeeeeeeeeee

glöm inte att du är värdelös! äe, skämt o sido

somnar av tråkhet.

jag gick hem från stan innan, orkade inte vänta på bussen så jag satte på musik o började gå. Nu e jag trött o ligger i sängen, ska laga middag snart sen ska jag träffa en kompis o softa lite. Imorgon ska jag träffa Tim o Bäck å göra lite ärenden. Livet e gött. hajjjjjjj.


duschen o mat väntar...... åhh götttttttttt

MASSIMA

Om mitt hår inte såg ut som ett fågelbo innan så gör det de nu..

Det första frisöerarna säger innan jag ska stylas är " ska jag vara helt ärlig så är ditt hår sjukt slitet", okej, inte för att göra det bätter men dom gör världens fågelbo på huvudet på mig och mitt hår är en ren katastrof nu, slite och jag vill nästan gråta, men nä, det är inte alltid glammigt att vara modell. Imorgon ska jag springa ner till stan och köpa hårimpackning.



Kommer fler bilder från visningen snart. <3

POWERwalk.

Heyyyyyyyyyyyyyy fina ni.

sitter och väntar på att Zacke ska komma hit sen ska vi ut o träna, ska bli så gött. Sen blir det jobb en sväng på Espresso house på kullagatan och sen ta de megalungt ikväll. Inget jobb på crom mer och sen visning på Söndag, måste bli en lugn helg. ♥

thin

åhhh idag har jag nog bränt ty tusen miljoner kl. fysatan, kallt ute och jävligt nice att komma igång igen, snart ska jag o michaela börja gymma också tror jag, vi ska snacka om de på lördag, det känns liksom så himla bra att kunna träna sig snygg och göra något åt det. fiiiiiiiiiint skaré va.

Nästa vecka ska jag beställa massa goa saker från gymgrossisten, var hos dennis o han hade handlat massa nytt så man blir lite smått sugen på att shoppa lite sånt.





thin

haj haj

igår gjorde jag nog en av de sjukaste sakerna nästan någonsin, hehe.

Nytt år nya mål

känner mig ovanligt smal idag, sånt gör mig glad :)) Nu ska jag ut o träna å sen sola. Nytt år nya mål, ni skulle bara veta, ha -haaaaaaaa =)


Ayia napa 2010

Mår som etttttt as men de skiter vi i.


ja jag ljuger väll inte om jag säger att jag skulle bli glad om någon kom hit och
tog hand om mig medans jag mår jättedåååååååååligt, skoja, så dåligt är det inte.
kram

Samanfattning onsdag morgon,

Nästan aldrig haft värre huvudvärk....... :/ plus att bloggen ser så jävla tråkig ut så jag måste göra om skiten.

ueeeewwwwwwwwwww

såg två uteliggare som hade förspel på knutan, så nästy. Alltså en uteliggartant runkade av en uteliggargubbe. ville spy, helt seriöst.

........---------------------------......FUCK YOUu OOO o o OO


hur normalt är det på en skala ett till tio att vara jag?
fucking onormalt. så jävla Bra

Fashionshow.

Vafan, idag o igår har jag o senzamodellerna sprungit runder i stan & i äholm o provat kläder, jag måste fan köpa klänningen som jag ska ha på mig från Massima. så sjukt jävla snygg så jag dör lite om jag inte köper den.

kärlek till sånt där alltså ♥

en tanke.

ibland kan livet vara dåligt för att man har det för bra. äe, det där lät konstigt.
men så är det.

det var en gång en fredag.

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh inte bakis idag, så jävla skönt. Igår var en galen kväll. Konstig utgång, vetifan. Var på tivvan o de va sådär. Alla andra hade säkert jätteskoj men jag tänder inte så mycket på att alla idioter bara puttar på varandra hela tiden. grow up förfan.

Ikväll blir det megalungt och imorgon är det träning inför modevisning next week. gott


Jag och Robin för MQ.

dagens sanning.

män må vara en av de bästa uppfiningar eeeeeeeeeveeeeeeeeer

kompis

Missade TpT idag, förjevligt. Imorgon äre fest för dennis, jag kommer nog gråta en tår eller två ♥
kommer sakna dig massoooooooor

Mardröm

HEJ!
Jag drömde världen jävla mardröm inatt, det var helt sjukt! Det var typ ett spöke som var besatt av mig och dödade min pojkvän och sen alla mina vänner och skrämde mig som fan hela tiden, och masssa annat. Jag vaknade typ halv 4 och vågade inte somna om fall i fall jag skulle drömma samma sak igen. ush, det var hemskt, tur att det bara var en dröm iaf.

Nu sitter jag i mitt rum o spelar megahög musik, ska snart ner på stan o göra lite ärenden o sen ska jag bara ta de lungt resten av kvällen.
Imorgon ska jag på fest hos dennis, han ska ha avskedsfest för han flyttar från sverige snart, kommer sakna honom :( Sen ska vi ut och sväng, ett tag sen man var ute nu, speciellt på tivvan (: Men de kommer bli skoj.

inget jobb denna helgen alltså, soft ju så man kan feztaaaa lite.



Nä nu väntar stan för fan, hade gott.

VENEZIA 2010

en tanke.

Varför ska kärlek vara så helvettes svårt? Fan också.

dagens sanning

Man ska njuta av livet så mycket man kan, medans man kan, på så många sätt man kan.
just do it.

sickkkkkkkk

Jag är sjuk som fan, kan inte någon komma hit med pizza från la pizza? Snälla. Den som gör det blir min nya favvo♥

torsdag ................

Igår var jag full, idag är jag bakfull. Igår had jag skitroligt, synd dock att tempel stängde klockan tre men efter tempel stack vi  till harrys en sväng och sen blev jag så trött så jag stack hem till maggie och däckade där efter att ha ätit en kebab. sjukt gotte.

Jag borde vara jättetjock för idag så ringde jag josse så bestämde vi oss för att dra till donken och käka, vi fastnade där och satt o snacka massa skit hur länge som helst sen satte vi oss på EH och drack CocaCola, vi blev så suga på de vettni hihi.
Ikväll kommer Zacke hit o chilledillar lite, ska sätta upp min stora världskarta på väggen förmodligen heeh ehheh ehhe he he he heeeeeee. Nä nu ska jag städa. ha de gött skål å gott nytt år.

Idag ska vi bli fulla och knulla med ulla.

javafan jag har inte tid att skriva massa långa rader så jag skriver lite snabbt, idag har jag jobbat några timmar o sen stack jag o shoppa lite, hittade en ny jacka, as najz. Igår var jag ute med Dennis, tess o co på utposten, riktigt trevligt. Ikväll bär det av till tempel och nu måste jag dra till bussen. Ha en fucking bra kväll alla idioter. Ciao




tycker det är lite kul att besökarna ökar mer o mer för varje dag som går, get a life. hihi

haj haj



Säg hej til Teklas nya BFF.

"Detta fält måste fyllas i"





Känns så underbart att ha börjar blogga på seriös nivå.......naaaaaaaaat!

p to the arty

imorgon ska jag till tempel och dansa med mina kompisar, följ me vetja.

en jävligt bra måndagskväll.

Hajhajhajjj kompisar.

Igår jobbade jag på väla som vanligt, fyfan, dom lämnade mig vid kl 5 så jag hade hela caféet själv o ta hand om, jobbigt när det blev mycket folk och tråkigt när det blev lite + mensvärk på det, fan vad livet är underbart ibland, håller ni inte med?
Iaf, var klar på jobb vi halv nio och sen stack jag ner till stan och mötte upp Josefine och Elin, vi gick först till hampan och käkade sjukt god mat sen gick vi vidare till crom en sväng och hälsade på mina kära vänner och satt där och tog varsin drink och skrattade och snackade skit, sjukt bra kväll.

Så ska fan livet vara, kärlek till er mina sköna hönor. he he heeeeee :) Just nu sitter jag o funderar om jag ska dra ner på stan och göra vid mina naglar eller om jag ska skita i det, men det blir nog att jag gör vid dom, dom ser fan ut som skit o det är ju inte okeeeeeeeeeeej alltså.


Bild sen nyårsmiddagen.

2011

Eftersom att jag jobbade mig in i 2011 så tror jag att detta kommer bli ett jobbigt år, fan vad underbart, desutom fyllde min hund 11 år för två dagar sen, kom hit med tårta och säg grattis till henne.

dagens sanning.

Jag älskar att sova, det är nog en av värlens bästa uppfinning. Kärlek till mig som kan sova varje dag. ZzzZzz

en tanke.

har ni tänkt på hur många olika jobb det egentligen finns?
Jag hade velat testa på att vara ett spöke i spökhuset på liseberg, bara skrämma folk hela dagarna, och få pengar för de. haha.. roligt.

dagens sanning

Fan vad vissa saker kan vara avtändande
typ som bönder och olika dialekter, ush.

facecode



Snart ska man iväg och jobba natt, tror det blir en lugn dag på jobb för det e nog
inte så många som går ut dagen efter nyår, varför känns det så jobbigt att säga
dagen efter nyår? skitsamma, nu måste jag springa till bussen, hade fint. CIAO

boun anno

känns ju väldigt hårt att lämna år 2010 som varit det bästa året någonsin. ♥

Nyårslöften?:

försöka spara pengar.
åka till usa.
kanske söka till Miss italy 2011. vet inte..
börja träna igen.
ta skolan på lite mer allvar.