if you like it

Hello bloggen!

Kom hem från Rhodos tidigt på måndag morgon, har varit där i fem veckor så känns tufft att lämna de man kommit nära och sjukt jobbigt att komma hem igen men det är så det är, vissa personer är det sjukt skönt att slippa också ;) Vissa klarar man bara inte av, ni vet.

Igår var jag och Maria ute på stan och Shoppade lite, hittade en ny sjukt snygg vinterjacka, kändes att det behöves om man åker från ett 30 gradigt grekland till ett 15 gradigt regnigt sverige.

Imorgon ska jag träffa Sandra och luncha, jag skulle träffa henne och Jenna idag men eftersom jag sov nästan 20 timmar och haft feber och no engergi i min kropp så blev de som de blev, men imorgon sååååå !

för alla gånger som vi dansat.

HELLLO BLOGGEN.
BRA MED ER? ja bra. Med mig är det också bra, sitter nere på Sweko café och surfar, laddar ner lite film som jag ska kolla inatt, gött va? Idag har varit en underbar dag, jag vaknade och sen drog jag och ett gott gäng brudar till Therme och åt middag och sen gick jag, Sari och betsy till OLD TOWN och hade det underbart, åt nutellaglass vilken e min favvvovoovo glass.
Igår var vi ute en sväng på GG och sånt, trevligt, ja, inte mer än de. eller vafan, ja de va, skit trevligt. Sugen på bilder? Vasshhheegoo


Rasmus, Besty och JAG!
Linnea och ........ ja jag har glömt hennes namn, tusan!
GG
johan och co
CESAR!
Emelie, Olga och Paulina :)
ELISABETH GEVERT
Nutellaglaszzz.
OLD town, jiha!

Im in miami bitch.

Jag & Sari var på Kringlan tidigare och åt riktigt gott med mat, fytusan! Ni skulle varit där, jaaa de skulle ni. Vi beställde in tre efterrätter, jag äter aldrig det annars men nu gjorde jag det. jag menar, en chokladboll, det var inte igår man åt det precis... mm =) Ska dit imorgon med.
GLAD TJEJ! HEH

sola och bada i pina colada.

Ja jag älskar att det är fint väder, jag älskar att jag har känslor för någon här, jag älskar att ha fina vänner här ( de finaste diamanterna hittar jag dock hemma i hbg). Jag älskar att leva i en fantasivärld. Jag älskar att vakna, gå till stranden, jag älskar att äta god mat. Jag älskar att alla problem är så långt ifrån verkligheten, problemen här kommer hemifrån. ja, det gör dom. Jag älskar att vara så långt ifrån Helsingborg som möjligt, jag älskar att livet är ett äventyr och man kan göra vad man vill med det, det är det bästa jag vet. kärlek till livet
Njuter av havet vid balkongen.. ;)
som sagt, sola och bada i pina colada, jag äääääääälskar livet nu.
God CecarSallad punkt och slut.
livsnjutarbilder höhö, fyndigt.

tell the world i´m coming home.

uppf*ckingdate.

Jag har ångest, jävla massa ångest, dock har jag det fantastiskt bra här i grekland. Jag höll på att boka hemresa igår den 28e och poff, så försvann internet, biljetten försvann och jag dog. Bokade istället en biljett som gick hem den 4/9 och betalade nästan tusen kr mer, svinkul i know. Idag kollar jag igeeeeen och ja, biljetten som gick till malmö den 28e är KVAR, så, jag är kvar här i två veckor till och åker hem med en betydligt dyrare biljett och dessutom missar jag två viktiga modevisningar hemma i sverige och går miste om dom pengarna. ja, allt handlar om pengar, men jag får iaf sola i två veckor till och umgås med fina personer, det får inte ni. Jag har tom fått modelljobb här nere, nä, ni fina läsare nu ska jag försöka få in bilder på bloggen för MAC & iPHONE e inte så bra som de låter, dom borde skita ner sig.
usäkta för att jag haft två fruktansvärt dåliga dagar, men ändå sjukt bra. heh ♥
Jag och Roza på Angels i Old town.
Rozi och Betsy ♥
Ja Betsy snodde min telefon o tog en bild på en lampa som hände på uteserveringen,
coolt eller inte coolt? Det är frågan....

.....

ving och greklands internet kan dra åt skogen, ush!

there are no limits.

Hej bloggen. tog en liten liten semester från dig men förlåt, jag har bytat lägenhet här nere så inte haft internet :) Men jag lever, och jag mår frukstansvärt bra, det dåliga är att jag åker hem snart.. jag vill inte, men ibland har man inget val, tyvärr :)
otroligt fina bilder kommer senare. puss på er

tid för kärlek

hej mina vänner! nu är det bestämt och den 28e åker jag hem igen.... skööööööönt! MEN! Då är det nya äventyr som väntar, men självklart blir det en runda hemma i älskade Helsingborg först. jag saknar er, saknar er massor.
lots of love dannibella.



du du och du du du

En tredjedel av den jag var går hem, för en är krossad, en är din.

greececece

Hej boggelibloggen!
Sitter på en sjukt nice restaurang nu och har ätit en god cesarsallad, dock är den bättre i sverige men vad gör man. Igår var det jobb och ikväll blir det jobb o jobb o jobb. Bettan åker hit på söndag och stannar i två veckor, jag funderar på att åka hem med henne sen eller stanna kvar, vi får se hur det går. Det är mycket jag vill göra, flytta någon annan stans, få erfarenhet av livet, träffa nya folk, uppleva saker jag aldrig gjort förut. Livet är så jävla bra för det finns nya saker och göra och lära hela tiden, det är en BRA sak.

royal bar academy.

Hej bloggen! Igår var vi någonstans på ön och spelade in en film för Royal Bar Academy.
Gött var de, och trevligt, och gött, och soft.
'

You’re my river running high, run deep run wild.

ey papi!

jobb väntar, yeah så jäkla gött.

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

Sitter nere på Swedco med datorn och bara myser, sjukt jobbigt att jobba igår men det gick, ikväll med och jag vet inte när jag är ledig nästa gång! men strunt i det, älskar livet här! fantastiskt är det. Dock e jag lite sliten så orkade inte dra mig ner till stranden idag :) Käkade lunch här med Martin innan, gött  som fan. Nu ska jag lyssna vidare på musiken o lägga mig i soffan, ha de underbart.
music ♥

workin'

Också har man precis hämtat ut sin jobbetröja, ja de står DANNIBELLA på den! ........... Måste skynda mig, har inte ätit ännu, hej på er!

This is that original, This has no identical.

Middagen var sjukt mysig och riktigt god mat. Älskar det. Älskar allt här, vill stanna för evigt! Funderar på att sticka till norge sen när jag kommer hem, eller kanske något annat land, sverige är stabilt men inte roligt! Stelt, ogod mat, ja vatusan, ni fattar. Men jag saknar mina finaste vänner & min älskade fader. ♥
GOOOOOD sallad! tusen rätter, jag e mätt, proppmätt.

personalmiddag

Nu e man nyduschad och pigg igen, typ! Ska springa iväg på persnalmiddag nu, vi ses ! ;)

you can hate but never break me, you can try but never stop me.

Musik gör mig galen, okej?

swwwwweeettttttt

jaa helsingborg, jag saknar er och tänker på er! ♥

POOOOLPARTY

Igår va de pooolparty nere vid casinot, de va gött o trevligt, pizza och rosé mitt på dagen. Tävlingar i poolen och sol o allt gött. nu.. bilder!
njuter !!!!!!
Go Pizza
ja Linnea gillar rumpor!
Tävlingar i poolen .. jaaaa
Linnea & co :)

pizzahut.

Varför finns inte PizzaHut i Helsingborg? Verkar ju finnas på varenda ställe i hela världen förutom HBG konstigt nog. Var där och åt för någon dag sen, gott var det, eller nä, det var skitgott. heh ;)
Lasangeeeee, ja jag älskar lasange.
Jag innan maten.... :) lite mörk bild men de e så de kan bli ibland
.... och Roza var också med =)

i l o v e bareminerals

Shopping är billigt här....
Ni vill inte veta vad jag gav för...
...concealern..
..och en burk med id.smink..
...på det här stället...26 euro, galet då jag alltid köper bara en burk för nära 500 kr i skåne ..

b-day dinner.

Nu ska jag möta upp J och M och dra ut på restaurang o käka födelsedagsmiddag, gott ska de va sen blir det party hela natten! Imorgon .. jobb. :) Ska bli skoj. hoppas alla har de gottt där hemma, för de har jag här ;)

you can run but you won't come far.

Tack alla som grattat mig, känns skitbra! Dock lite ensamt här borta, sov skit länge idag, till typ 4. Måste gå å handla lite mat för de e inget jag har i kylskåpet för tillfället, lika bara kanske ;) Snart kommer Betsy o hälsar på , eller snart o snart, om två veckor.

Friendship is Love without his wings!

nine to the teeeeeen

fyller år idag, säg grattis eller gå å göm er bakom en sten i ett halvår :)
nu ska jag sova, blev skumpa för mig efter kl 12, wondergrejt.
najti